Gudme-Slagteri

Stolte traditioner

Om Gudme-Slagteri

I juni overtog 2 meget forskellige ildsjæle, den velrenommerede og traditionsrige forretning Gudme Privatslagteri APS, fra slagtermester John Feldingbjerg Nielsen. Slagteriet der blev grundlagt i 1910, vil fortsætte under navnet Gudme-Slagteri.

Christina Jespersen Smith, der er uddannet kok med en bred og karriererig baggrund inden for sit fag samt erfaring fra eget cateringfirma, derudover driver hun et frilandsfårebrug, Fuglehave Naturlam.

Den anden ildsjæl er Morten Anker Christensen som igennem 24 år har drevet økologisk landbrug, Moselund Økologi, hvortil der ligeledes er knyttet en gårdbutik, Madkassen, hvor man kan købe okse og grisekød samt diverse økologiske grøntsager.

Der tilbydes slagtning af alle slags dyr, hensynsfuld transport af professionel transportør, og såfremt en landmand ikke ønsker sine dyr transporteret tilbydes skydning på marken. Har man en gårdbutik får man kødet opskåret efter eget ønske ligesom man kan få det pakket og mærket med eget logo. Man er velkommen til at være til stede ved udskæring.

Forarbejdning og forædling af produkterne ligger dem meget på sinde. Ligesom man ønsker at videreføre mange af de gamle traditioner. Smagen er vigtig. Der eksperimenteres derfor meget i denne del af produktionen. Bacongrillpølser, enebærrøget bacon og valnøddespegepølse er blot nogle af de mange nye produkter. Nitrit og andre unødvendige tilsætningsstoffer ser man helst ud af produktionen. Men hvis man vil have det, kan det naturligvis lade sig gøre.

​Hos Gudme-Slagteri​ er der blevet slagtet dyr i over 100 år. Slagterhuset åbnede i 1910.

Slagteriet drivers med fokus på dyrevelfærd. Der slagtes alle slags dyr også økologisk. I pølsemageriet lægger vi stor vægt på kvalitet og smag, vi producere både egne varer men også til kunder som selv kan komme med opskrifter eller idéer til smage. Mange de kunder som kommer her, har kommet her i mange år og nogle i generationer. Men uanset om du er ny eller en “gammel” kunde, så gør vi meget ud af at du får den samme gode betjening, og dette har været kendetegnet i alle årene.

Så hvis du vælger at komme hos Gudme-Slagteri bliver du en oplevelse rigere, på indtryk god service og gamle traditionsrige varer.

Hos Gudme-Slagteri er der stolte traditioner. Vi er ikke mange ansatte og du vil derfor næsten altid møde den samme medarbejder både når du ringer og kommer i butikken.

Vi har eget pølsemageri, der ikke bare fremstiller klassiske spege og rullepølser, men også mere nicheprægede produkter som hestespegepølse og lammepølser. Så her hos Gudme Slagteri får du god service, glade medarbejder med humor, samt gode smagsoplevelser.

Historie​

Hos Gudme-Slagteri​ er der blevet slagtet dyr i over 100 år. Slagterhuset åbnede i 1910.

Slagteriet drivers i med fokus på dyrevelfærd, men vi lægger altid vægt på kvalitet og smag. De fleste af de kunder som kommer her, har kommet her i mange år og nogle i generationer. Men uanset om du er ny eller en “gammel” kunde, så gør vi meget ud af at du får den samme gode betjening, og dette har været kendetegnet i alle årene.


Så hvis du vælger at komme hos Gudme-Slagteri bliver du en oplevelse rigere, på indtryk god service og gamle traditionsrige varer.

kvalitet

​​Kvalitetskød

Garanti for en god oplevelse for jer og jeres gæster.​

​Følg med på vores Facebook

- Eller bliv klogere på vores samarbejdspartnere

Gudme Slagteri

Teglværksvej 89
5884 Gudme


Tlf.: 21 64 84 81
E-mail: info@gudme-slagteri.dk


CVR: 38687743

Skriv til os direkte

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt