I juni overtog 2 meget forskellige ildsjæle, den velrenommerede og traditionsrige forretning Gudme Privatslagteri APS, fra slagtermester John Feldingbjerg Nielsen. Slagteriet der blev grundlagt i 1910, vil fortsætte under navnet Gudme-Slagteri.
Christina Jespersen Smith, der er uddannet kok med en bred og karriererig baggrund inden for sit fag samt erfaring fra eget cateringfirma, derudover driver hun et frilandsfårebrug, Fuglehave Naturlam.
Den anden ildsjæl er Morten Anker Christensen som igennem 24 år har drevet økologisk landbrug, Moselund Økologi, hvortil der ligeledes er knyttet en gårdbutik, Madkassen, hvor man kan købe okse og grisekød samt diverse økologiske grøntsager.
Der tilbydes slagtning af alle slags dyr, hensynsfuld transport af professionel transportør, og såfremt en landmand ikke ønsker sine dyr transporteret tilbydes skydning på marken. Har man en gårdbutik får man kødet opskåret efter eget ønske ligesom man kan få det pakket og mærket med eget logo. Man er velkommen til at være til stede ved udskæring.
Forarbejdning og forædling af produkterne ligger dem meget på sinde. Ligesom man ønsker at videreføre mange af de gamle traditioner. Smagen er vigtig. Der eksperimenteres derfor meget i denne del af produktionen. Bacongrillpølser, enebærrøget bacon og valnøddespegepølse er blot nogle af de mange nye produkter. Nitrit og andre unødvendige tilsætningsstoffer ser man helst ud af produktionen. Men hvis man vil have det, kan det naturligvis lade sig gøre.